O NAS

Maribor in Mariborsko Pohorje sta prava izbira za posameznike ter skupine, željne adrenalinskih doživetij in zabave. Čudovito naravno okolje, raznolik izbor aktivnosti in prijazni, strokovno podkovani ljudje vam pričaramo nepozabne užitke. Varno in zabavno kljubujte izzivom in premagajte strah – na tleh ali visoko nad njimi, v zraku, vodi ali na snegu. Idealna kombinacija skrbi za telo in duha ter vrhunskega razvajanja in sprostitve v objemu zvokov in vonjev narave.

ENJOYMENT. POHORJE ŽIVI !

Z našimi pestrimi programi športa, rekreacije in animacije skrbimo, da Pohorje živi vsak dan, 365 dni v letu. Oaza miru, polna življenja. Radi ga imamo in skrbimo zanj. Poleti in pozimi. Enjoyment je največji ponudnik programov za aktivno preživljanje prostega časa na in pod Pohorjem. Naša smučarska šola z dolgoletno tradicijo vzgaja generacije aktivnih smučarjev, med katerimi so tudi novi talenti za nove zmage.


Zima

Zima

V zimskih mesecih na Pohorju živimo za smučanje in druge snežne radosti. Izpopolnite svoje znanje in tehniko smučanja v enem izmed individualnih ali skupinskih smučarskih tečajev. Preizkusite tek na smučeh, nočno sankanje ali se spustite v dolino na pležuhu. V primeru sveže zapadlega snega je posebno doživetje hoja s krpljami, še posebej romantična je ponoči. Za ustrezno veliko skupino pripravimo različne snežne igre ali več Team & Play team building scenarijev. Vsem smučarjem in deskarjem nudimo tudi izposojo opreme ter sodoben servis.


Doživetja

Doživetja

Vsa Enjoyment doživetja so prilagojena željam in sposobnostim posameznika ali skupine. Z animacijskimi, adrenalinskimi, pedagoškimi in team building aktivnostmi imamo dobro desetletje izkušenj. S povezovanjem idej, infrastrukture in sposobnih ljudi ustvarjamo enkratna doživetja. Vodi nas iskrena želja vsakomur pričarati nepozabno izkušnjo in zagotoviti trajen spomin na pohorsko druženje. Dobrodošli, preizkusite sebe, preizkusite nas.

Kontakt | informacije

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo.

Naslov

Pohorska 60, 2000 Maribor

Telefon

+386 (0) 41 707 731

Email

info@enjoyment.si

Pišite Nam